На Пампорово ски през зима 2018

Сега е вашето време да се порадвате на удобен ски курорт, който съчетава модерното и класическото. Пампорово се нарежда сред най-добите и предпочитани зимни курорти в страната и това не е случайно.

Традиции, високо качество в туристическите услуги и прекрасни условия за зимна почивка – всичко това превръща Пампорово ски ваканцията ви в една жадувана идея, която нямате търпение да осъществите.

Курортът е посещаван предимно през зимата като по-голямата част от туристите идват тук заради снега и ски пистите. Значителна част от хората са българи, но има много чуждестранни туристи – всеки от тях със своята идея за забавление, почивка и приятно изкарване.

През 2018 Пампорово ски е възможност да опитате нещо ново и ви препоръчваме това да стане задължително със ски учител. Не спирайте да правите нещата, които обичате, но не се ограничавайте в това да вършите само едно и също. Ако все още не сте се престрашили да се спускате по ски пистите, наемете си ски учител, практикувайте каране на ски с него и преминете през всички тренировки, за да се гордеете със себе си.

Дори и да не постигнете световен рекорд в ските, можете да влезете във форма, да се радвате на снега и зимата и най-после да се похвалите, че сте усвоили нов спорт.
Но преди всичко това, разбира се, вие трябва да си изберете и направите резервация в хотел в Пампорово. В зависимост от вашите желания и възможности, курортът предлага хотели с различни категории и различни екстри.

В сайта onfire.bg можете да разгледате достатъчно много оферти и да се възползвате от отстъпки от цените на рецепция. Всички хотели в Пампорово ще ви посрещнат и обслужат по най-добър и гостоприемен начин.

Дори и да не сте запален по Пампорово ски манията, тук в планината винаги ще бъде приятно, спокойно и чисто. Един зимен преход ще се отрази чудесно на здравето и вашия тонус.

Пампорово е дестинация, която привлича както напредналите скиори, така и тези, които за първи път ще се качат на ски. Курортът от край време се свързва със ски писти, снежната планина и лифтовете. От връх Снежанка започват почти всички писти и това място се е превърнало в символ на зимния ски-туризъм в България, подобно на курортния комплекс Слънчев бряг, който е нарицателно за почивка на море в нашата страна.

Луксозните хотели и дивната планина Родопи, в която се намира ски курорта Пампорово, ви очакват по всяко време на годината.

Вашата Пампорово ски ваканция може да бъде незабравима, ако организирате всичко добре, посветите се на ново начинание като това да се научите да карате ски или просто си вземете книгата, която все се каните да прочетете, и се отдадете на една спокойна и отпускаща зимна отпуска сред природата. Вярваме, че имате нужда точно от това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *