Как да подберем оригинални корпоративни подаръци?

Един от най-впечатляващите начини една компания да накара клиентите си да я запомнят и пазят добри впечатления от нея е чрез фирмен подарък.

Често фирмите се затрудняват в търсенето на идеи за оригинални корпоративни подаръци. Доста рекламни агенции и по-големи книжарници предлагат такива продукти и услуги на атрактивни цени, но дали на всички тях може да се разчита? Качеството на материал, изработка и дизайнът ще отговарят ли на високите критерии и очаквания, които клиентите имат?

Фирмите трябва внимателно да проучват агенцията или доставчикът, на който се доверяват.

Цената за услугата може да се окаже не толкова атрактивна, ако накрая доставените продукти са с компромиси в качеството.
Една рекламна агенция, която гарантира високо качество като на продуктите, които предлага, така и на изпълнението на срокове и доставка, е By Surprise.

Кои са най-впечатляващите корпоративни подаръци според рекламна агенция By Surprise

Добрите рекламни агенции предлагат нещо повече от стандартните идеи за корпоративни подаръци. By surprise например се грижи за индивидуалния вкус и характер на своите клиенти. Агенцията възлага на избрани дизайнери своите проекти за клиентите си, така че да постигне оригинални решения и да удовлетвори специфичния вкус на всеки клиент.

Фирмите, които предпочитат по-консервативния стил, могат да се насочат към класическите корпоративни подаръци като визитници, бележници, органайзери за бюро, монетници, писалки, часовници и други.

За клиенти, които харесват по-нестандартни решения, идеи за оригинални корпоративни подаръци могат да са термочаши, usb памети и зарядни устройства, пикник артикули, рекламни чадъри, персонализирани ВИП аксесоари от естествена кожа.

Всяка фирма може да предложи свой рекламен артикул, а агенцията да изработи дизайна, брандирането и фирмената реклама върху него. Това може да е характерен продукт, който се произвежда от фирмата или предмет от услуга, която тя извършва. Ако клиентът например е мебелна фирма, тя може да изработи свои дървени сувенири и да поръча рекламен текст и дизайнерско изображение върху тях. Фирма – търговец на хранителни стоки, може да поръча торбички или стикери със своя реклама, подаръчни листовки към определени продукти и т.н.

Корпоративните подаръци могат бъдат и нещо по-различно и лично: фланелки, колан за панталони, несесери, калъфи за очила, подложка за мишка, персонален пепелник, комплекти чаши за кафе и чай за офиса, столове с лого на фирмата и други.

Ролята на консултантите

При избора на оригинални корпоративни подаръци и изработването на проекта адекватните съвети и идеи са първото необходимо условие, което е от определящо значение за цялата реклама. Всяка компания, която е предвидила бюджет за рекламна дейност, трябва внимателно да избере екип от консултанти, на който да се довери. Важно е фирмата да избере рекламна агенция, която разполага с професионалисти, които внимателно проучват идеите и концепцията на клиентите си, преди да се захванат със същинската работа.

В By Surprise консултантите изработват проектите, изцяло съобразно вкуса и стила на клиента. Договорените срокове са спазени стриктно и продуктите се доставят на място до клиента.

Партньорите, които работят с агенцията и които реализират проектите, са само доказани производители, с отличително качество на работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *